Teknoloji

AirPods 3 tasarımını gösteren yeni fotoğraflar ortaya çıktı

airpods 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

AirPods 3 olarak da anılan üçüncü nesil AirPods’un tasarımını gösteren yeni görseller internete sızdı. Apple’ın yeni AirPods’u bu ay içinde gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılacağı söyleniyor.

GizmoChina sitesi tarafından paylaşılan görsellerin bir tedarikçiden alındığı belirtildi. Bu görseller, AirPods’un sap kısmının küçüldüğünü ve tasarımın genel itibarıyla AirPods Pro’ya benzediğini gösteriyor.

Bu fotoğraflar, daha önce çıkan haberlerde görülen iddiaları da destekliyor. Üçüncü nesil AirPods’un tasarım olarak Pro versiyona benzeyeceği, ancak kulaklıkta aktif gürültü engelleme gibi üst sınıf özelliklerin bulunmayacağı belirtilmişti.

Bu tarz sızıntılara şüpheyle yaklaşmak gerekse de, geçmişte doğru bilgiler paylaşan “@Duanrui1205” kullanıcı isimli duyumcunun görselleri paylaşması da doğruluk ihtimalini kuvvetlendiriyor.

airpods 3AirPods 3 tanıtımının yapılacağı Apple etkinliğinin 23 Mart’ta gerçekleştirilebileceği söyleniyor. Apple’ın bu etkinlikte AirTags ve yeni iPad modellerini tanıtabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER