Teknoloji

Affinity Photo uygulamasının Windows 10, macOS ve iPad sürümleri indirimde

affinity photo indirim
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Serif’in Affinity Photo adlı masaüstü uygulaması dikkate değer bir indirim fırsatıyla sunuluyor. Serif’in mağazası üzerinden Mac veya Windows sürümlerini 169,99 TL’lik fiyat karşılığında satın alabilirsiniz. Aynı zamanda iPad sürümü de 69,99 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Eğer Adobe Photoshop’a alternatif olacak ve kullanışlı bir fotoğraf editörü arıyorsanız, bu fırsat tam size göre sayılabilir. Affinity Photo’yu bilmeyenler için, bunun tam donanımlı bir fotoğraf düzenleme uygulaması olduğunu söyleyebiliriz. Photoshop’da bulunan araçların birçoğu Affinity’de de bulunuyor. Ayrıca .PSD dosyaları ve Photoshop eklentileri için yerel destek de sunuluyor. Fırsatı daha da çekici yapan noktalardan bir tanesi, uygulama için tek seferlik ödeme yapılması ve daha sonra aylık ödemelere gerek duyulmaması oluyor.

169,99 TL’lik lisans Windows 10 veya macOS uygulamasında kullanılabiliyor. Satın aldığınız lisansın seri numarasını aynı işletim sistemiyle çalışan bir bilgisayara yüklediğiniz sürece kullanabilirsiniz. Ancak platform değiştirmek istiyorsanız, o hâlde iki ayrı lisans satın almalısınız. Eğer seri numaralarıyla uğraşmak istemiyorsanız, Windows 10 veya macOS sürümlerini de ilgili mağazalardan satın alabilirsiniz.

Normalde 134,99 TL’ye satılan iPad uygulaması da 69,99 TL’ye satılıyor. iPad uygulamasını da App Store’dan indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER