Teknoloji

Acer Spin 5 ailesi sekizinci nesil Intel işlemcilerle yenileniyor

acer spin 5Acer Spin 5 serisiyle bütçesini zorlamadan bir “melez” dizüstü bilgisayar satın almak isteyenlere uygun seçenekler sunuyor. Yurt dışında 799 dolardan başlayan fiyatlarla satılan Spin 5 ailesinin sekizinci nesil Intel işlemcilerle güçlendirilen yeni modelleri Berlin’de düzenlenen IFA 2017’de görücüye çıktı.

Spin 5 serisinde kullanıcıların önünde biri 13, diğeri ise 15 inçlik iki ekran boyutu seçeneği bulunuyor. Spin 5, Acer’ın melez dizüstü bilgisayar portföyünün en altında yer almasına rağmen sunduğu kaliteli donanım ile dikkat çekiyor.

Acer Intel’in sekizinci nesil işlemcileriyle güçlendirdiği yeni Spin 5 modellerinin fiyatları konusunda şimdilik bilgi vermedi. Bilgisayarlarda Intel’in sekizinci nesil işlemcilerine eşlik eden bellek seçenekleri 16 GB’ye kadar uzanıyor. 15 inç ekranlı modelde özel Nvidia GTX 1050 GPU da bulunuyor.

Spin 5’te bulunan uzak alan mikrofonları sayesinde bilgisayara 4 metre uzaklıktayken Windows’un dijital asistanı Cortana’ya komut vermek ve dijital asistanla etkileşime girmek mümkün oluyor.

Yeni Acer Spin 5 modelleri eylülde satışa sunulacak

Spin 5’in hem 13 hem de 15 inç ekranlı modelleri, önümüzdeki ay itibarıyla ABD ve Avrupa’da piyasaya sürülecek. Acer’ın yeni Spin 5 modellerine dair fiyat bilgilerini de yakında paylaşması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER