Teknoloji

Acer’dan uzay çağı oyun bilgisayarı: Predator Orion X

acer predator orion x
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer, oyun tutkunlarını heyecanlandıracak yeni üst düzey masaüstü oyun bilgisayarı Predator Orion X’i tanıttı. 13. Nesil Intel Core i9-13900KS işlemci ve sıvı soğutmalı Nvidia GeForce RTX 4090 GPU’ya sahip olan Predator Orion X, güçlü performansı ve kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor. Uzay kapsülünden esinlenen tasarımı, CPU, GPU ve sıvı soğutma sistemini barındıran birden fazla “bölge” ile birlikte geliyor. Acer ayrıca, Nitro XZ452CU V ve Predator X34 V oyun monitörleriyle kavisli ekran serisine yeni ürünler ekledi.

Predator Orion X, 6 GHz’e kadar hızı ve 24 çekirdekli işlemcisi ile güçlü performans sunuyor. Nvidia Ada Lovelace mimarisine sahip sıvı soğutmalı Nvidia GeForce RTX 4090 GPU bloğu, oyuncular ve içerik üreticiler için en iyi deneyimi sağlıyor. Uzay kapsülü tasarımı sayesinde, cihaz 9 kg ağırlığında ve üç özel “bölgeden” oluşan düzeniyle daha kişiselleştirilebilir performans sunuyor. Depolama açısından, Predator Orion X, 32 GB’a kadar DDR5-5600 RAM, iki adet M.2 SSD yuvası ve aydınlatmalı, NVMe M.2 SSD sürücü yuvasıyla birlikte geliyor.

Acer’ın yeni kavisli oyun monitörleri Nitro XZ452CU V ve Predator X34 V ise, oyun oynarken veya çoklu görev yaparken kusursuz bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Nitro XZ452CU V, 165 Hz yenileme hızı ve AMD FreeSync Premium Pro desteğiyle geliyor. Predator X34 V ise, OLED UWQHD paneli, DCI-P3 yüzde 99 renk gamı ve VESA DisplayHDR True Black 400 özelliğiyle muhteşem bir görsel deneyim sunuyor.

Acer Predator X34
Acer Nitro XZ452CUV

Predator Orion X ve yeni oyun monitörleri, Acer’ın yüksek performanslı oyun ürünlerinin geleceğini temsil ediyor ve oyun deneyimini daha da ileriye taşımayı hedefliyor. Predator Orion X, Eylül ayında 2.499 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Nitro X2452CU ve Predator X34 V ise 2023 yılının 4. çeyreğinde 1.099 Euro ve 1.299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER