Teknoloji

Acer Predator 900 ile oyun keyfi hem tablette hem de dizüstü bilgisayarda

acer predator 900Acer IFA 2018‘de en yeni oyun dizüstü bilgisayarını tanıttı. Yeni duyurulan Predator Triton 900, Acer’ın diğer dizüstü bilgisayarlarına oldukça benziyor. Ancak ekseni etrafında döndürülebilen bir ekran barındırıyor.

Döndürülebilir olmasının dışında bu ekran, Nvidia G-Sync desteğini barındırıyor. 4K UHD dokunmatik ekran CNC tezgahından çıkma bir menteşeyle destekleniyor. Böylelikle Predator Triton 900 hem normal bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılabiliyor, hem de ekranı döndürülerek bir tablet hâlini alabiliyor.

Buna ek olarak, Predator Triton 900’de dördüncü nesil Acer Aeroblade 3D fan, tamamen mekanik klavye, aynı zamanda aydınlatmalı sayısal tuş takımını işlevini de sunabilen izleme dörtgeni bulunuyor.

Acer, Predator Triton 900‘ün teknik özellikleri hakkında fazla bir detay vermedi. Hangi işlemci veya GPU’yu barındırdığı hakkında henüz bir bilgi yok. Benzer durum fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi için de geçerli. Ne var ki, Predator serisinin diğer ürünlerini düşündüğümüzde, yeni duyurulan bu makinenin de oldukça güçlü olacağını tahmin edebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER