Teknoloji

Acer Iconia Tab 7 ve Iconia One 7 tabletler uygun fiyatlarla geliyor

Acer’ın New York’ta düzenlediği tanıtım toplantısında yeni Acer Iconia One 7 tablet ve Acer Iconia Tab 7 tablet telefon da resmiyet kazandı.

acer-iconia-tab-7-one-7-300414

Acer Iconia Tab 7 temelde 7 inç tablet, ancak sahip olduğu 3G bağlantı desteği telefon görüşmeleri yapmaya izin verecek şekilde genişletilmiş. Bu da tabletin büyük ekranlı bir telefon gibi kullanılmasını sağlıyor. Anotlanmış gümüş metal yüzeye sahip olan bu cihaz tek elde rahatlıkla tutularak internette gezinme veya telefon görüşmeleri için kullanılabiliyor. Tab 7’nin HD modelinde bulunan IPS ekran 1280 x 800 çözünürlük desteği sunuyor. Çift kameralı bu tablette microSD kart yuvası bulunuyor. Tab 7 HD’de Android 4.4 KitKat yüklü olarak gelirken, Tab 7’de Android 4.2 Jelly Bean bulunuyor, ancak o da KitKat güncellemesini alacak.

Acer Iconia One 7 ise 7 inçlik bir tablet. Çift çekirdekli Intel işlemci, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü, 16:10 görüntü oranlı IPS ekran başlıca özellikler arasında yer alıyor. One 7’de de microSD kart yuvası, ön ve arka kameralar bulunuyor. One 7 de Android 4.2 ile yüklü olarak çıkacak, ancak Android 4.4 KitKat’a güncellemek mümkün olacak. Bu arada Tab 7’nin sahip olduğu pil 7 saate kadar aralıksız çalışma fırsatı sunuyor.

Acer Iconia Tab 7 mayıs sonunda 150 avro fiyat etiketiyle piyasada olacak. Tab 7 HD ise temmuz başında 180 avrodan satışa sunulacak. Acer Iconia One 7 ise mayıs ortasından itibaren 140 avrodan tüketicilere sunulacak.

İlgili >> Acer

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER