Teknoloji

A101’de bu hafta Sony PlayStation 5 fırsatı var

ps5 güncellemesi

A101 26 Mayıs 2022 Aldın Aldın teknoloji ürünlerine baktığımızda dikkat çeken en önemli detay Sony PlayStation 5’in disk sürücülü versiyonundaki fırsat oluyor. Piyasada PS5 bulmanın zor olduğu bir ortamda, üstelik disk sürücülü versiyonu 14.499 TL’lik bir fiyattan elde etmek memnun edici olacaktır. Bu ürünün dışında çeşitli TV, akıllı telefon ve süpürge modellerinde de indirimler dikkat çekiyor.

Online satışa özel olan Sony Playstation 5 CC’Li Oyun Konsolu ürünü 14.499 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Herhangi bir oyunu içermeyen pakette bir adet DualSense oyun kumandası da bulunuyor. Taksitle satın almak için 600 TL’ye yakın bir vade farkıyla 4 takside kadar ödeme imkanları da farklı kartlar için bulunuyor.

TV satın almak isteyenler için Philips 50PUS7506/62 50″ 126 Ekran 4K Ultra HD LED TV 7.499 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Philips’in daha yüksek fiyatlı akıllı TV’lerinin aksine, bu TV modelinde Android TV yok. Farklı bir akıllı TV platformu üzerinden Netflix, YouTube, internet tarayıcısı ve çeşitli uygulamalar sunuluyor. HDR10+ ve DolbyVision gibi görüntü teknolojileri destekleniyor.

Daha büyük ekranlı bir TV isteyenler için, daha düşük fiyat noktasında Toshiba 55UL2063DT 55” UHD Smart LED TV var. 6599 TL’lik fiyat etiketine sahip bu yerli üretim TV’de dahili Wi-Fi, Bluetooth, 3 adet HDMI portu, 2 adet USB portu, Wireless Display desteği mevcut. YouTube, Netflix, Exxen, Prime Video gibi uygulamalar da yüklü olarak geliyor.

Bir akıllı telefon satın almak isteyenlere Oppo Reno 5 Lite Siyah ve Mor renk seçenekleri 4.799 TL’lik fiyattan sunuluyor. 6.43 inç Full HD+ AMOLED ekran, ekran içi parmak izi okuyucu, dört tane arka kamera, 32 megapiksel ön kamera, 8 GB RAM, 128 GB ROM, 4310 mAh kapasiteli pil, 30W hızlı şarj desteği gibi güçlü özelliklere sahip. Daha fazla bilgi isteyenler için detaylı Oppo Reno 5 Lite inceleme yazımız yardımcı olacaktır.

Daha düşük fiyat noktasında satılan bir akıllı telefon isteyenler için de Samsung Galaxy A12 Mavi, Siyah ve Beyaz renk seçenekleri 3.799 TL’lik fiyatla satılıyor. Bu Android telefonun başlıca özelliklerine baktığımızda; 6.5 inç HD+ ekran, sekiz çekirdekli işlemci, 48 megapiksel ana kameranın da aralarında olduğu dört arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, 5000 mAh kapasiteli pili görüyoruz.

Yukarıda listelediğimiz iPhone fırsatları dışında A101 27 Mayıs Aldın Aldın kapsamındaki diğer fırsatları buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER