Teknoloji

31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları internetten takip için kaynaklar

31 mart 2019 yerel seçim sonuçları

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Türkiye bugün sandık başında. Saat 17.oo itibarıyla Türkiye genelinde oy verme işlemi tamamlanacak ve daha sonra oy sayım işlemleri başlayacak. Yüksek Seçim Kurulu’nun yayın yasağını sona erdirmesiyle birlikte sonuçları öğrenmeye başlayacağız. Bu yazıda 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarını takip etmek isteyenler için çeşitli kaynakları sıralıyoruz.

Seçim sonuçlarının internetten takibi

Haberler.com Seçim Özel sayfası
31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları ve belediye başkan adayları hakkında ayrıntılı bilgiye, il il, ilçe ilçe canlı yerel seçim sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

NTV.com.tr Seçim 2019
Üç büyük şehrin anlık seçim sonuçları, Türkiye genelindeki dağılım, seçim haberleri gibi bilgileri tek bir sayfadan kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Anadolu Ajansı Seçim 2019 sayfası
Anadolu Ajansı’nın 31 Mart 2019 özel sayfasından Türkiye geneli oy dağılımı ve illerin durumunu takip edebilirsiniz.

İnternetten canlı TV yayınları

Eğer TV başında değilseniz ve mobil cihaz üzerinden TV kanallarını paket hâlinde izlemeyi sağlayan bir platform aboneliğiniz yoksa, aşağıda alfabetik sırayla listelediğimiz TV kanallarının canlı yayın sayfaları üzerinden seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz:

İnternete özel 31 Mart 2019 Seçim Özel yayınları

Bazı internet siteleri veya haber kaynakları 31 Mart 2019 akşamı seçim özel yayınları gerçekleştiriyor. Bu yayınlardan bazılarını da aşağıda bulabilirsiniz.

Cüneyt Özdemir ile Seçim Özel Yayını
Usta gazeteci Cüneyt Özdemir, 31 Mart 2019 saat 17.00’den itibaren Seçim Özel yayını ile YouTube kanalından canlı yayına başlıyor.

RS FM Seçim Özel Yayını
Gazeteci Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz ile 31 Mart 2019 seçimini yorumluyor. Yayın tr.sputniknews.com üzerinden de izlenebiliyor.

Medyascope 31 Mart 2019 Seçim Özel Yayını
İzleyiciler Saat 19.00’dan itibaren (seçime ilişkin yayın yasağı YSK tarafından daha önce kaldırılırsa o saatten başlayarak), sandık başlarındaki, il ve ilçe seçim kurullarındaki, siyasi parti seçim koordinasyon merkezleri ve genel merkezlerindeki Medyascope muhabirlerinden haberleri, sıcağı sıcağına ve bütün yönleri ile alacaklar. Uzmanlar da seçimin verilerini Medyascope ekranından yorumlayacaklar.

T24 31 Mart Seçim Özel
Şirin Payzın, Rıdvan Akar ve Hakan Aksay moderatörlüğünde Türkiye’nin uzman isimleri 31 Mart akşamı T24 seçim ekranında olacaklar.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER