Teknoloji

128 GB kapasiteli Nothing Phone (1) de artık Türkiye’de satışta

nothing phone 1

Carl Pei liderliğindeki Nothing şirketi, teknoloji dünyasına yeni bir soluk getiren Nothing Phone (1) modeliyle dikkatleri üzerine çekmişti. Nothing, ilk donanım ürünü olan kablosuz kulaklık Nothing Ear (1)’in ardından şeffaf arka kısmı ve LED ışıklarıyla öne çıkan Nothing Phone (1) akıllı telefon modelini piyasaya sürmüştü. Türkiye’de ilk etapta resmi satışa sunulmayan bu model, daha sonra 8 GB RAM + 256 GB depolama seçeneğiyle 14.999 TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini aldı. Bu versiyon şu anda 16.999 TL fiyata sahip. Şimdi ise Nothing Phone (1)’in 8 GB RAM + 128 GB depolama seçeneği de Türkiye pazarında satışa sunuldu ve fiyatı 14.999 TL olarak belirlendi.

Nothing Phone (1), 6,5 inç FHD+ 120 Hz OLED ekran ve Snapdragon 778G+ işlemciyle teknik açıdan güçlü bir performans sunuyor. Arkasında 50 megapiksel geniş açı ve 50 megapiksel ultra geniş açı kameraların yanı sıra, 16 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. OIS ve EIS ile desteklenen kamera sistemi, hem optik hem de dijital görüntü sabitleme özelliğine sahip. Gece modu ve akıllı sahne algılama özellikleriyle donatılan telefon, aynı zamanda ekranına entegre edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip.

Yurt dışında farklı depolama seçenekleri ve fiyatlarla sunulan Nothing Phone (1), geri dönüştürülmüş alüminyum gövdesi ve 45W hızlı şarj desteğiyle çevreci bir yaklaşım sergiliyor. Telefonun kutusundan 45W hızlı şarjı destekleyen bir adaptör çıkıyor. 4.500 mAh pil kapasitesine sahip olan Nothing Phone (1), Nothing OS işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Video: Samsung Galaxy S23 FE İncelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER