Manşetler

Nothing Phone 1 Türkiye’de satışa sunuldu

nothing phone 1 nothing os 2.0

OnePlus’ın kurucusu Carl Pei’nin şirketten ayrıldıktan sonra hayata geçirdiği yeni markası Nothing’in ilk telefonu olan Phone 1 geçtiğimiz yıl temmuz ayında tanıtılmıştı. Bu telefonun takipçisi Phone 2 de önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Phone 2 için beklerken Türkiye’deki kullanıcıları sevindirecek bir haber geldi. Evofone, Nothing Phone 1’in Türkiye’de satışının başladığını açıkladı.

Şeffaf arka panel tasarımıyla dikkat çeken Phone 1’de yenileme hızı 120 Hz olan 6.55 inç büyüklüğünde OLED ekran bulunuyor. Bu ekran HDR10+ desteğine de sahip. Ekranın dokunuş örnekleme hızı ise 240 Hz. Kutusundan Android 13 tabanlı Nothing OS 1.5 ile çıkan telefonun arka paneli de farklı ışık desenleri sayesinde kimin aradığını, uygulama bildirimlerini, şarj durumunu ve daha fazlasını kullanıcılara gösteriyor.

Phone 1’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 778G+ işlemci bulunuyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pili veriyor. Tam şarjla 18 saat pil ömrü vadeden telefonun pili 30 dakikalık bir şarj işlemiyle yüzde 50 oranında doluyor.

Nothing Phone 1 dışındaki diğer Nothing ürünleri de Türkiye’de satışa sunulacak

Nothing Phone 1 bugün itibarıyla Vodafone’un Her Şey Yanımda platformunda ve mağazalarında satışa sunulmuş durumda. Telefonun fiyatı 14 bin 999 TL olarak belirlenirken, bu fiyatın çıkış gününe özel olabileceğini belirtmek gerekiyor. Zira Her Şey Yanımda’da telefonun üstünde “Bugüne Özel” ibaresi yer alıyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan telefon, 7 Haziran itibarıyla Evofone’un internet sitesinde ve tüm yetkili çevrimiçi mağazalarda satışa çıkacak. Telefonu satın alanlara şeffaf kılıf da armağan ediliyor. Nothing’in Ear Stick kulaklığı ve orijinal aksesuarları da Türkiye’de kullanıcılarla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER