Teknoloji

LG 2012 yılında beklenen Optimus 3D 2’nin çok ince olacağının işaretini veriyor

LG, gözlük gerektirmeyen 3D ekranlı akıllı telefonu Optimus 3D‘nin takipçisi olacak yeni cihaz hakkında detayları vermeye başladı. Doğal olarak 3D yeteneğine sahip olacak bu cihazın daha ince bir kasada geleceği tahmin ediliyor. Güney Koreli şirket LG Optimus 3D 2’yi 2012 içinde çıkarmayı planlıyor.

LG Optimus 3D için uygulama geliştirme çalışmaları yapan Dr. Henry Noh, Pocket-lint sitesine verdiği röportajda, LG Optimus 3D’nin mevcut tasarımıyla piyasadaki en ince ve en çekici cihaz olmadığını belirtti. Gelecek nesilde hedefin daha ince ve hatta en ince telefonu geliştirmek olması gerektiğini, böylelikle 3D teknolojisinin de hantallıkla bağdaştırılmamış olacağını belirtti. Öte yandan Noh gelecek yılın tüm telefonlarının hemen hemen aynı görüneceğine inanıyor. Bu yılın standardı hâline gelen 4.3 inç’lik ekranlar gelecek yıl daha da büyüyecek, bununla birlikte cihazlar daha da incelecek. Her telefon aynı ekran boyutu, aynı kalınlık, aynı kamera ve aynı işletim sistemiyle gelecek. Noh’a göre “bu çok sıkıcı” olacak.

Noh, 3D’nin Optimus 3D 2’yi diğerlerinden ayıracak en önemli özellik olduğunu ve bu cihazın 3D özelliği barındırmayan rakiplerininki kadar ince bir kasada geldiği takdirde bu avantajını iyi kullanabileceğini düşünüyor.

İlgili – Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER