Teknoloji

Avea iki popüler Samsung cihazı Galaxy Nexus ve Galaxy Tab 7.7’yi Türkiye’ye getiriyor

Yüksek profilli mobil cihazları müşterileriyle buluşturma konusunda son bir yıldır ciddi bir atakta olduğunu gördüğümüz Avea, Samsung’un iki popüler Android cihazını Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz eylül ayında düzenlenen IFA 2011’de tanıtılan Galaxy Tab 7.7 ve yine geçtiğimiz yılın sonlarına doğru piyasaya çıkan Android 4.0 Ice Cream Sandwich’li ilk akıllı telefon Galaxy Nexus Avea tarafından tüketicilere sunulacak.

Galaxy Tab 7.7 ve Galaxy Nexus’un piyasaya ne zaman çıkacakları konusunda kesin bir tarih verilmiyor, sadece “çok yakında” ibaresi kullanılıyor. Ancak önümüzdeki bir ay içinde piyasaya çıkışın gerçekleşmiş olacağını tahmin ediyoruz. Bu ürünler belirli bir süre için Türkiye’de sadece Avea tarafından satılacak.

BASIN BÜLTENİ

2 Yeni Samsung Ürünü Türkiye’de İlk Defa Avea’da!

Samsung’un CES 2012’ye damgasını vuran dünyanın ilk Super AMOLED Plus ekranlı taşınabilir tablet bilgisayarı Galaxy Tab 7.7 (P6800), çok yakında Türkiye’de ilk kez Avea ile tüketiciye ulaşacak.

Dünyanın Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistem ile çalışan ilk akıllı cep telefonu Samsung Galaxy Nexus modeli de, yine kısa süre sonra ilk kez Avea ile görücüye çıkacakAvea, en iyi ve en yeni teknolojileri Türkiye’ye ilk ulaştıran marka olmaya devam ediyor. Samsung’un en çok beklenen ürünleri Galaxy Tab 7.7 (P6800) ve Galaxy Nexus da ilk kez Avea farkıyla piyasaya sunuluyor.

9-13 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleşen ve ABD’nin en büyük teknoloji fuarı olan CES’i her sene büyük bir heyecanla takip ettiklerini vurgulayan Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, “Teknoloji dünyasının kalbi bu fuarda atıyor. Biz de Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olarak, tüm dünyanın gözünü çevirdiği CES’i yakından takip ediyor ve abonelerimize fayda sağlayacak ürünler ile ilgili inceleme ve anlaşmalar yapıyoruz. Samsung ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde de Galaxy Tab 7.7 (P6800) ve Galaxy Nexus Türk pazarına ilk kez Avea ile giriş yapacak. Avea olarak, en iyi cihazları, en etkili kampanyalar ile birleştiren projelerimizi, yıl boyunca sürprizlerle devam ettireceğiz.” dedi.

Galaxy Tab 7.7, yalnızca 7.9 milimetre inceliği ve hafifliği ile bugün pazarda mevcut olan en ince, en hafif ve en kolay taşınabilir Android Honeycomb işletim sistemli tablet olma özelliğine sahip. Super AMOLED Plus ekrana sahip ilk tablet olan Galaxy Tab 7.7; Avealılara, sektörün en iyi ve parlak ekran teknolojisini vadediyor. Galaxy Tab 7.7 daha hızlı veri indirme için HSPA+ 21 Mbps ağ özelliğine sahip. Cihaz, internetten hızlı indirme, kesintisiz çoklu görev ve üstün multimedya performansı için 1.4 GHz çift çekirdekli uygulama işlemcisi ile çalışıyor.

Samsung tarafından 2011 son çeyrekte dünya lansmanı yapılan ve kısa sürede dünya çapında 1 milyon satan Galaxy Nexus, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip ilk cihaz olarak dikkat çekiyor. Galaxy Nexus da; 8.9 milimetre inceliği ve 4.65 inç’lik HD Super AMOLED ekran özellikleri ile yakın zamanda Avealıların beğenisine sunulacak.

İlk kez Türkiye’de Avea farkı ile tüketiciyle buluşması için anlaşmaya varılan ürünler ilk aşamada sadece Avea İletişim Merkezleri ve Satış Noktaları’ndan edinilebilecek.

İLGİLİ HABERLER