Teknoloji

ZTE Axon 30 5G ikinci nesil ekran içi kamerayla gelecek

zte axon 20 5g

ZTE geçtiğimiz yıl ön kamerası ekranın içine entegre edilen ilk akıllı telefon olan Axon 20 5G’yi duyurmuştu. Şirket bu yılın başından bu yana da ikinci nesil ekran içi kamerasının tanıtımını yapıyor ve prototiplerini sergiliyor. Bu ikinci nesil kamerayla gelecek olan ZTE Axon 30 5G için de ilk resmi işaret geldi.

Axon 30 5G’nin ikinci nesil ön kamerayla geleceği şirketten yapılan paylaşımla doğrulandı. Tanıtım tarihi konusunda henüz net bir bilgi verilmese de, akıllı telefonun 22 Temmuz’da gözler önüne çıkma ihtimalinin kuvvetli olduğu belirtiliyor.

ZTE yeni kamerasını Visionox ile birlikte hazırladı. İki şirketin birlikte yeni bir piksel düzenlemesi yaptığı ve bu sayede daha fazla netlik ve daha yüksek görüntü kalitesi sağlanacağı belirtildi.

zte axon 30 5gZTE Axon 30 5G ile sunulacak diğer özellikler konusunda net bir bilgi verilmiş değil. Ancak Axon 30 Pro ve Axon 30 Ultra’da olduğu gibi bu telefonun da Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, 64 megapiksel ana kamera ve 55W veya 66W hızlı şarj desteğiyle gelme ihtimali yüksek görünüyor.

İLGİLİ HABERLER