Manşetler

Asus Zenfone 3 modellerinin izine benchmark testlerinde rastlandı

zenfone 3

Orta segment telefonlar ucuzlamakla birlikte giderek daha iyi ve donanımlı hâle geliyor. Daha iyi satın alma seçenekleri, daha üstün teknik özellikler bunları bilinçli tüketicilerin tercihi hâline getiriyor. Bu fiyat-performans oranı yüksek telefonlar arasında Asus Zenfone serisi önlerde bulunuyor. Görünüşe göre Asus Zenfone 3 modellerini test etmeye başladı. İki adet versiyon bir benchmark sitesinin kayıtlarında görüldü.

Z010DD ve Z012D modelleri bunların Zenfone 3 modelleri olduğuna dair kuvvetli bir kanıt teşkil ediyor. Çünkü Zenfone 2 telefonları Z008 ve Z00AD gibi model numaralarıyla geliyordu. Bu arada görünüşe göre Asus, Zenfone 2’de kullandığı Intel işlemcileri bırakıyor ve bu sefer Qualcomm işlemcilere geçiş yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Asus Zenfone 2 Laser İncelemesi

Z012D üst sınıf model olacak gibi görünüyor. Teknik özellikleri arasında 5.5 inç 1080p ekran, Qualcomm Snapdragon 650 işlemci, 3 GB RAM, 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera bulunuyor. Z010DD ise giriş seviyesi model olacak gibi görünüyor. 5.9 inçlik daha büyük, ancak 720p ile daha düşük çözünürlüklü ekran, Snapdragon 615 işlemci, 3 GB RAM gibi özellikler bu Android telefon modelinde olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Asus Zenfone 2 İncelemesi

Fiyatların aynı seviyede kalacağını düşünecek olursak, bu yeni telefonların fiyatları muhtemelen 900 ile 1400 TL arasında değişecektir.

İLGİLİ HABERLER