Teknoloji

Yurt dışındaki bir Nokia lansmanında görülen tablet görüntüsü beklentileri yeniden alevlendirdi

Nokia’dan bir Windows RT tableti beklentisi bir hayli yüksek. Şirketin CEO’su Stephen Elop geçtiğimiz günlerde tablet pazarını sürekli takip ettiklerini belirtmiş, ancak yakın zamanda somut bir ürünün geleceğine dair herhangi bir işaret vermemişti. Ancak bu durum Nokia’nın yakın zamanda bir tablet çıkaracağına dair umutları köreltmiş değil. Ortaya çıkan yeni bir bulgu merakla ve umutla bekleyenleri heyecanlandıracak türden.

nokia-pakistan-windows-tablet-130213

Nokia Pakistan tarafından düzenlenen bir etkinliğin dekorlarında Windows 8 tableti olduğu düşünülen bir görüntü dikkat çekiyor. Bu görüntü Nokia’dan beklenen tablete ait olabileceği gibi yalnızca Windows 8 cihaz serisini göstermek için yerleştirilmiş bir görsel de olabilir. Çünkü tabletin hemen yanında da bir bilgisayar monitörü dikkat çekiyor.

Bu ayın sonunda Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde Nokia’nın basın toplantısı şirketin tablet planlarının varolup olmadığı konusunda önemli bir dönüm noktası teşkil ediyor. Daha önce çıkan bazı dedikodular şirketin burada bir tablet tanıtabileceğini işaret ediyordu.

İlgili >> Nokia Gadgets

İLGİLİ HABERLER