Eğlence

Video: Yıldız Savaşları 7’nin yeni fragmanını izleyin

Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor’un vizyona girmesine sekiz aylık bir süre olmasına rağmen, merakla beklenen filmin ikinci fragmanı da yayınlandı. ABD’nin Anaheim şehrinde düzenlenen Star Wars Celebration etkinliğinde görücüye çıkan yeni fragmanda Han Solo, Chewbacca ve kapüşonun altında boy gösteren Luke Skywalker gibi orijinal kadro karakterlerinden bazılarını görmek mümkün oluyor.

Luke Skywalker’ı canlandıran Mark Hamill tarafından seslendirilen fragman, Jakku isimli bir gezegendeki Star Destroyer enkazının etrafında başlıyor. Ekranda Darth Vader’dan geriye kalan kömürleşmiş parçalar gözükürken, Skywalker’ın “Güç ailemde baskındır. Babam güce sahipti, ben sahibim, kız kardeşim sahip.” sözleri duyuluyor. Skywalker’ın mekanik eli R2-D2’ya dokunduktan sonra ise ışın kılıcını başka birine veren bir el gözüküyor ve ardından Skywalker’ın “Sen de bu güce sahipsin” repliği işitiliyor.

Fragmanda Poe Dameron X-Wings filosuyla uçarken, Rey ve Finn bir patlamadan kaçarken görülüyor. Yeni ışın kılıcını ve yeni Fırtına Asker ordusunu da fragmanda görmek mümkün oluyor. Han Solo ve Chewbacca’nın Falcon’un güvertesinde görülmesi de fragmanın Yıldız Savaşları hayranları açısından en tatmin edici sahneleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER