Teknoloji

Yıl sonunda beklenen BlackBerry Classic’in fotoğrafları ve teknik özellikleri sızdı

blackberry-classic-sizinti-171014-1

BlackBerry’nin yıl bitmeden hemen önce Classic olarak adlandırılan yeni bir cihaz çıkarması bekleniyor. BlackBerry odaklı haberleriyle bilinen teknoloji blogu N4BB’nin yakında duyurulması beklenen cihaza ait fotoğrafları ve teknik özellikler listesini yayınladı. BlackBerry Classic’in ekran altında bulunan beş butonluk şeridi geri getirmesi, ayrıca arka aydınlatması bulunmayan iztopuna sahip olacağı tahmin ediliyor.

Classic’in dikkat çeken diğer özellikleri arasında 3.46 inç, 720 x 720 piksel çözünürlüklü ve 294 ppi piksel yoğunluklu ekran, 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası, 8 megapiksel, 1080p/30fps video kayıt yetenekli arka kamera ve 720p HD video kayıt yapabilen 2 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor.

BlackBerry Classic’in siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunacak, ayrıca cihaz NFC ve kablosuz şarj gibi özelliklere de sahip olacak. 2515 mAh kapasiteli ve sabit olan bataryası bu cihazın tek bir şarjla bir günü rahatlıkla çıkarabileceğini gösteriyor.

BlackBerry Classic büyük ihtimalle kasım ayında resmen tanıtılacak. Cihaza ait olduğu iddia edilen fotoğrafları aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER