Teknoloji

Yeni sızıntı Asus ROG Phone 8 Pro’yu farklı açılardan gösteriyor

asus rog phone 8 pro

Asus ROG Phone 8 serisi önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Resmi paylaşımlar sayesinde Asus ROG Phone 8 Pro ve ROG Phone 8’in tasarımlarını görmek mümkün olmuştu. Yeni bir sızıntı, ROG Phone 8 Pro’ya farklı açılardan bakmayı mümkün kılıyor.

ROG Phone 8 Pro ve ROG Phone 8’in neredeyse aynı tasarımlara sahip olacağını hatırlatmakta fayda var. Sadece arka panellerdeki ışıklarda bazı farklar olacak. Dolayısıyla ROG Phone 8 Pro sızıntısının ROG Phone 8’e de ışık tuttuğu söylenebilir.

ROG Phone 8 Pro’da düz bir ekran bulunuyor. Bu ekranın orta üst kısmındaki yuvarlak kamera, 32 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefonun sağ kenarı güç butonuna ve ses kontrol tuşlarını barındırıyor. ROG Phone 8 Pro’da bir sol kenarda diğeri ise alt kenarda olmak üzere iki USB-C girişi mevcut. Telefonda 3.5 mm kulaklık jakının da bulunduğunu belirtmekte fayda var.

  • asus rog phone 8 pro

Asus Rog Phone 8 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek

Daha önceki sızıntılara göre, ROG Phone 8 Pro, 6.78 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekranla gelecek. Yenileme hızı 165 Hz olan bu ekran HDR10 desteği de sunacak. Telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 24 GB’a kadar uzanacak.

Asus ROG Phone 8 Pro’nun arka kameraları hâlâ belirsizliğini koruyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 65W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor. Suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikası da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER