Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy M21 Google Play Console’da görüldü

yeni samsung galaxy m21

Samsung Galaxy M21 Prime Edition isimli yeni bir telefon, kısa bir süre önce Samsung’un Hindistan internet sitesinde görülmüştü. Ancak yeni bir sızıntı, Samsung’un başka bir isimde karar kıldığını gösteriyor. Ya da en azından farklı bölgelerde farklı bir isimle yola çıkılması muhtemel görünüyor.

M21 Prime Edition’ın SM-M215G model numarası, Google Play Console’da da görüldü. Ancak burada telefonun ismi M21 2021 Edition olarak geçiyor. Google Play Console’da telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi verilmiyor.

Galaxy M21, bir yıldan uzun bir süre önce M31’in daha uygun fiyatlı versiyonu olarak gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefonda 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ Super AMOLED ekran, Exynos 9611 işlemci, 6000 mAh pil ve 48 megapiksel ana arka kamera gibi özellikler bulunuyor.

Yeni Samsung Galaxy M21 2021 Edition ile yapılacak değişikliklerin kozmetik olmaktan öteye geçmesi umulsa da, bu konuda kesin bir şey söylemek kolay değil. Çünkü Samsung’un Galaxy M22 üzerinde çalıştığı da biliniyor. Bu telefonda Helio G80 işlemci, 6000 mAh pil, 48 megapiksel ana kamera ve 6.4 inç Super AMOLED ekran gibi özelliklerin bulunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER