Teknoloji

Samsung Galaxy M22 Helio G80 işlemciyle testten geçti

galaxy m31 inceleme

Samsung Galaxy M21’in takipçisi M22 bir süredir beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Galaxy M22’nin resmiyet kazanması da giderek yaklaşıyor. SM-M225FV model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçen telefonun özelliklerinden bazıları görüldü.

Benchmark testinin sonuç sayfasına göre, Galaxy M22 MediaTek’in Helio G80 işlemcisiyle gelecek. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. Akıllı telefonun kutusundan Android 11 ile çıkacağı da sonuç sayfasında görülenler arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun tek çekirdek performansıyla 374, çok çekirdek performansıyla da 1361 puan aldığı görülüyor. Bu puanların aynı işlemciye sahip Galaxy M32’nin aldığı puanlara yakın olduğunu belirtmek gerekiyor. Puanların genel olarak etkileyici olduğunu söylemek ise mümkün değil.

samsung galaxy m22GalaxyClub sitesinin haberine göre, Samsung Galaxy M22 6.4 inç Super AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın üzerinde U harfi şeklinde bir çentik yer alacak. Akıllı telefonun arkasında ise 48 megapiksel kamera bulunacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 6000 mAh pil verecek. Siyah, beyaz ve mavi renk seçeneklerine sahip olacağı söylenen telefonun gelecek ay tanıtılması ve Avrupa’da 230 avro karşılığında satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER