Teknoloji

Xiaomi Watch S3 değiştirilebilir çerçeve ve uzun pil ömrü sunuyor

xiaomi watch s3

Xiaomi, perşembe günkü büyük etkinliğinde Xiaomi 14 akıllı telefonları ve HyperOS işletim sistemini tanıttıktan sonra, uzun zamandır beklenen yeni akıllı saat modeli Xiaomi Watch S3’ü de teknoloji severlerin beğenisine sundu. Akıllı saat sektöründe iddialı adımlar atmaya devam eden Çinli teknoloji devi, bu model ile değiştirilebilir çerçeve ve eSIM desteği gibi özelliklerle kullanıcılarına özelleştirilebilir ve bağlantılı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Xiaomi Watch S3 özellikleri

Xiaomi Watch S3, 1.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip ve 60 Hz yenileme hızı ile 600 nit maksimum parlaklık sunuyor. Saatin dikkat çeken özelliklerinden biri de değiştirilebilir çerçeveler. Kullanıcılar, farklı renk ve tasarımlardaki çerçeveleri satın alarak saatin görünümünü kişiselleştirebilecek. Her bir değiştirilebilir çerçeve için farklı kadran seçenekleri de hazırlanmış, böylece kullanıcılar saatin görünümünü tamamen kişiselleştirebilecekler.

Xiaomi Watch S3’ün sağlık ve fitness takip özellikleri de oldukça geniş. Saat, %20 daha hassas olan 12 kanallı bir kalp atış hızı sensörü, kandaki oksijen miktarını ölçme, uyku kalitesini, stres seviyesini ve solunum hızını izleme özellikleri sunuyor. Ayrıca kadınlar için sağlık verilerini takip edebiliyor ve çift bantlı uydu konumlandırma özelliği ile kullanıcılara açık alanda daha doğru konum bilgisi veriyor.

Bu yeni model, Xiaomi’nin HyperOS arayüzünü taşıyor ve bu arayüzün, düşük güç tüketimi ile dikkat çektiği belirtiliyor. Xiaomi Watch S3, 150’den fazla spor modu ve sanal asistanlı yeni bir profesyonel snowboard modu içeriyor, böylece spor ve açık hava aktiviteleri için ideal bir aksesuar haline geliyor. Şirket, saatin pil ömrünün kullanım senaryosuna göre 15 güne kadar çıkabileceğini açıkladı. Xiaomi Watch S3’ün temel modeli 110 dolara, eSIM’li versiyonu ise 135 dolara satışa sunulacak, ve bu, Xiaomi’nin global pazarda daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedeflediğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER