Teknoloji

Xiaomi Watch S3 daha büyük pil ve 4G desteğiyle gelecek

xiaomi watch s2 xiaomi watch s3

Xiaomi yeni bir amiral gemisi akıllı saat üzerinde çalışıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, Weibo hesabı aracılığıyla saat hakkında bilgiler paylaştı. Xiaomi Watch S3 adıyla çıkması beklenen telefonda S2’ye kıyasla daha büyük bir pille gelecek. Saatte 4G desteğinin de mevcut olacağı söyleniyor. Eğer 4G iddiası doğru çıkarsa, bu Xiaomi için bir ilk olacak.

Watch S3’te pil kapasitesinin 520 mAh olacağı belirtiliyor. Mevcut model Watch S2’de 500 mAh kapasiteli bir pil mevcut. Saatin OLED ekranının uyarlanabilir yenileme hızını destekleyeceği ve bunun da pil ömrünü belirgin bir şekilde artıracağı konuşulanlar arasında yer alıyor.

Watch S3’ün öne çıkan bir diğer özelliği ise, yukarıda da belirttiğimiz gibi, 4G desteği olacak. Bu destek sayesinde akıllı saat üzerinden telefona ihtiyaç duymadan telefon görüşmesi yapılabilecek.

Xiaomi Watch S3 ne zaman tanıtılacak?

Digital Chat Station’a göre, Xiaomi Watch S3, 2023 sona ermeden Xiaomi 14 serisi telefonlarla birlikte gözler önüne çıkacak. Xiaomi amiral gemisi telefonlarını genellikle aralık ayında Qualcomm’un en yeni ve en güçlü Snapdragon işlemcilerini taşıyan ilk cihazlar olarak tanıtıyor. Bu senaryonun 2023’te de tekrarlanması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER