Teknoloji

Xiaomi Watch S1 Active akıllı saat tanıtıldı

xiaomi watch s1 active

Xiaomi 12 serisinin küresel tanıtım etkinliğinde şirketin yeni akıllı saati de gözler önüne çıktı. Xiaomi Watch S1 Active adını taşıyan akıllı saat, geçtiğimiz aylarda tanıtılan Xiaomi Watch S1’in daha sportif versiyonu olma özelliğini taşıyor. Xiaomi Watch S1’in de Xiaomi 12 serisiyle birlikte Çin dışına açılacağını belirtmekte fayda var.

S1 Active’in hedef kitlesinde sporu hayatında ön plana koyan kullanıcılar bulunuyor. Akıllı saatte 1.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran mevcut. Üç renk seçeneği olan saat için farklı renklerde kayışlar sunuluyor.

S1 Active’de 117 fitness modu mevcut. Bu da neredeyse her sporun akıllı saatle takip edilebileceği anlamına geliyor. Xiaomi’den verilen bilgiye göre, tek bir şarj akıllı saati 12 gün boyunca çalıştırmak için yeterli olacak.

Yerleşik GPS ve NFC desteği bulunan akıllı saatte mikrofon da mevcut. Akıllı asistanlara erişebilen akıllı saat ile telefon görüşmesi yapmak da mümkün. Xiaomi Watch S1 Active, yurt dışında 199 dolar karşılığında satılacak. Xiaomi Watch S1’in fiyat etiketinde ise 269 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER