Teknoloji

Xiaomi Smart Band 8’i Türkiye’de satışa sundu, Watch 2 Pro’yu tanıttı

xiaomi smart band 8

Xiaomi, Xiaomi 13T ve 13T Pro ile birlikte, Türkiye’de de merakla beklenen yeni AIoT serisi ürünlerini tanıttı. Xiaomi Smart Band 8 ve Xiaomi Watch 2 Pro, kullanıcıların sağlık, zindelik ve spor performanslarına odaklanan özelliklerle dikkat çekiyor.

Xiaomi Smart Band 8: Spor ve sağlığı bir araya getiriyor

Xiaomi Smart Band 8, kullanıcılara 150’nin üzerinde spor modu seçeneği sunuyor. Gerçek zamanlı izleme ve kondisyon istatistikleri ile kullanıcıların doğru egzersiz verilerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, “Pebble Modu” sayesinde koşu verileri daha ayrıntılı bir şekilde elde edilebiliyor.

Bu bileklik, SpO2 ve kalp atış hızı izleme gibi sağlık takibi özellikleri de sunuyor. Tansiyon takibi ve uyku kalitesi analizi gibi fonksiyonlar da mevcut. Bu bütünsel yaklaşım, kullanıcıların sağlıkla ilgili tüm kontrolü ellerine almalarını sağlıyor.

Xiaomi Smart Band 8, Apollo 4 Blue Lite çipset ile donatılmış olup, ultra akıcı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Tek bir şarjla 16 güne kadar kullanım süresi vaat ediyor. Hızlı şarj özelliği ise şarj süresini bir saate indiriyor.

Estetik açıdan da dikkat çeken Xiaomi Smart Band 8, 5ATM suya dayanıklılık derecesi ile çeşitli aktiviteler için uygun. Yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranı ve iki farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Xiaomi Watch 2 Pro: Akıllı saatin yeni boyutu

Xiaomi Watch 2 Pro, Google Wear OS işletim sistemi ile çalışıyor ve kullanıcılara akıllı, şık ve verimli bir deneyim sunuyor. Google Cüzdan, Google Haritalar ve Google Asistan gibi popüler Google uygulamalarıyla entegre oluyor.

Yeni nesil Snapdragon W5 + Gen 1 giyilebilir teknoloji platformu ile donatılan bu akıllı saat, yüksek hızda ve enerji verimliliğiyle çalışıyor. LTE destekli saat bağlantısı, kullanıcıların akıllı telefonlarına ihtiyaç duymadan bağlanabilmelerini sağlıyor.

Xiaomi Watch 2 Pro, 150’nin üzerinde spor modu ve kapsamlı egzersiz analizi sunuyor. Uyku kalitesi hakkında değerli bilgiler sağlayarak, kullanıcıların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyor.

Fiyatlandırma konusunda da kullanıcı dostu olan Xiaomi, Xiaomi Smart Band 8’i 1.099 TL tavsiye fiyatıyla sunarken, Xiaomi Watch 2 Pro ise global raflarda yerini aldı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER