Teknoloji

Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye’de satışa sunuldu

xiaomi smart band 8 pro

Xiaomi, Smart Band serisinin en yeni üyesi Xiaomi Smart Band 8 Pro’yu Türkiye’de satışa sundu. Bu cihaz, akıllı saat formunda tasarlanmış olup, kullanıcılarına hem estetik hem de fonksiyonellik açısından üstün bir deneyim sunmayı vaat ediyor. 2.199 TL fiyat etiketiyle resmi olarak satışa çıkan Xiaomi Smart Band 8 Pro, akıllı bileklik ve saat arasında ideal bir denge kurarak geniş bir kullanıcı kitlesinin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Xiaomi Smart Band 8 Pro’nun öne çıkan özellikleri

Xiaomi Smart Band 8 Pro, 1,74 inç boyutunda ve 336×480 piksel çözünürlüğünde bir AMOLED ekrana sahip. Bu ekran, 60 Hz yenileme hızı ve 600 nit parlaklık değeri ile kullanıcılarına keskin ve canlı bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Ayrıca, 16,7 milyon renk gösterme kapasitesi ile detaylı ve zengin bir renk paleti sunar. Cihaz, 150 farklı spor modunu otomatik olarak tanıyabilen ve gelişmiş aktivite takip özellikleri ile donatılmış durumda. Kullanıcılar, çok sayıda özelleştirilebilir saat yüzü arasından seçim yaparak kişisel zevklerine uygun bir görünüm elde edebilirler.

Xiaomi Smart Band 8 Pro, nabız ölçümünün yanı sıra SpO2 (kan oksijen doygunluğu) ölçümü yapabilme yeteneğine de sahip. Bu özellikler, kullanıcıların sağlık durumlarını daha yakından takip etmelerine olanak tanıyor. Uyku takibi özelliği ile gece boyunca uyku kalitesini analiz eder ve beş farklı uydu sistemine destek veren yerleşik GNSS çipi sayesinde hassas konum takibi yapabilir.

297 mAh kapasiteli pil ile donatılan Xiaomi Smart Band 8 Pro, normal kullanım koşullarında 14 gün gibi etkileyici bir kullanım ömrü sunuyor. Fiziksel bir butona sahip olmayan bu cihaz, “hep açık ekran” desteği ile kullanıcıların sürekli olarak zamanı ve diğer önemli bilgileri görmelerini sağlar. Ayrıca, 5 metreye kadar suya dayanıklılık özelliği ile dikkat çeken Smart Band 8 Pro, yurt dışında yaklaşık 54 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulmuş durumda.

Xiaomi’nin bu yeni akıllı bilekliği, teknoloji meraklıları için oldukça cazip özellikler sunuyor. Hem spor aktivitelerini takip etmek hem de günlük yaşamda akıllı bir yardımcı olarak kullanmak isteyenler için ideal bir seçenek olan Xiaomi Smart Band 8 Pro, Türkiye’deki kullanıcılarla buluşmaya hazır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER