Teknoloji

Türkiye’de yeni satışa çıkan Xiaomi Smart Band 8’de dikkat çekici indirim var

xiaomi smart band 8

Xiaomi’nin yakın zamanda Türkiye’de satışa sunduğu akıllı bileklik Xiaomi Smart Band 8, Hepsiburada’da yeni başlayan Fenomen İndirimler, kapsamında dikkate değer bir indirimle sunuluyor. Piyasa fiyatı 999 TL olan bu bilekliğe kısa bir süre için 799 TL’lik fiyattan sahip olabilirsiniz. Öte yandan Smart Band 8’in dışında, Xiaomi markalı başka akıllı bileklik ve saatlerde de dikkat çekici fiyatlar mevcut.

Xiaomi Smart Band 8 özellikleri

Xiaomi Smart Band 8, yüksek çözünürlüklü 1,47″ TFT ekranı, 100’den fazla özel saat yüzü ile kullanıcılarının kişisel ihtiyaçlarına ve zevklerine göre çeşitli seçenekler sunuyor. Sağlığınızı ve kondisyonunuza yönelik etkili izleme yapmanızı sağlayan bu aksesuarı, 50’den fazla egzersiz modu ile kullanabilirsiniz. Ayrıca, sürekli kullanımda dahi 14 günlük pil ömrü ile her zaman yanınızda oluyor. Ürün, sorunsuz bir deneyim için Bluetooth 5.0 bağlantısı ve PPG sensörü ile donatılmış.

Çeşitli işlevleri ile cebinizi rahatlatan Xiaomi Smart Band 8, sesli görüşme, GPS ve kamera gibi özellikler içermiyor. Hafif ve şık tasarımlı bu ürün, hem kadın hem de erkek kullanıcılar için uygundur ve Android işletim sistemine sahiptir. Ürünün su geçirmezlik özelliği olmamasına rağmen adımsayar özelliği mevcut, bu sayede günlük aktivitelerinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz. Xiaomi Smart Band 8, tüm markalarla uyumlu özelliği sayesinde herhangi bir telefon markası kullanıyor olmanız önemli olmaksızın kullanabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER