Teknoloji

Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition’ın tanıtım tarihi belli oldu

Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition

Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefonun tanıtım tarihi konusunda beklenen açıklama nihayet geldi. Redmi K50 Gaming Edition, 16 Şubat’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği Çin’de yerel saatle 19:00’da (TSİ 14:00) başlayacak.

Weibo’da paylaşılan afişler, telefonun tasarımı konusunda fikir edinmeyi sağlıyor. Görsellerden birinde Redmi K50 Gaming Edition’ın arka paneli ve tetik tuşları bulunuyor. Kamera modülünün hemen yanındaki flaşın şimşek şeklinde olması da ayrıca göze çarpıyor.

Kamera modülünde üç sensör bulunuyor. Modüle daha yakından bakıldığında kenarlarında “Freezing” (Dondurucu) ve “Speediest” (En Hızlı) ifadelerinin yazması dikkat çeken bir diğer unsur oluyor.

Xiaomi Redmi K50 Gaming EditionRedmi, yeni telefonunu için Çinceden otomatik olarak çevrildiğinde “soğukkanlı amiral gemisi” anlamına gelen bir tabir kullanıyor. Ancak telefonun teknik özellikleri konusunda farklı bir bilgi verilmiş değil.

Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition için duyuru yapsa da; K50, K50 Pro ve K50 Pro Plus modelleri için bilgi verilmiş değil. Ancak önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek etkinlikte birden fazla telefonun tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER