Teknoloji

Xiaomi yeni katlanabilir telefonuyla birlikte başka ürünler de tanıtacak

xiaomi pad 6 max

Xiaomi, 14 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinlikte yeni katlanabilir telefonu Mix Fold 3’ü tanıtacak. Ancak şirketin duyuruları sadece bu cihazla sınırlı kalmayacak. Xiaomi Pad 6 Max 14 Android tablet ve Xiaomi Band 8 Pro akıllı bileklik de aynı etkinlikte gözler önüne çıkacak.

Pad 6 Max 14, adından da anlaşılabileceği üzere, 14 inç ekranlı bir Android tablet. Bu tabletin kalbinde, tıpkı Xiaomi Pad 6 Pro’da olduğu gibi, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcinin bulunması öngörülüyor. RAM seçeneklerinin de 12 GB’a kadar uzanacağı belirtiliyor.

Pad 6 Max 14 ve Pad 6 Pro’yu ayıran asıl unsurun ise ekran olacağı söyleniyor. Pad 6 Pro’nun 14 inç 144 Hz IPS LCD ekran ile gelmesi bekleniyor. Xiaomi Pad 6 Pro’da ise 11 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekran mevcut. Bu tabletin ekranının yenileme hızı da 144 Hz.

Xiaomi Pad 6 Max 14 ve Mix Fold 3 ile birlikte tanıtılacak Xiaomi Band 8 Pro hakkında ise pek fazla bir şey bilinmiyor. Ancak şirket tarafından paylaşılan afiş, kullanıcıları geçtiğimiz yıl çıkan Band 7 Pro’nun “biraz yenilenmiş” bir versiyonunun beklediğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER