Teknoloji

Xiaomi’den yeni bir akıllı bileklik daha

xiaomi mi smart band 4c

Xiaomi kısa süre önce tanıttığı Mi Band 5‘in yanına Mi Smart Band 4C adını taşıyan yeni bir akıllı bileklik ekledi. 1.08 inç ekrana ve 14 gün pil ömrüne sahip olan Mi Band 4C, kalp atış hızını sürekli olarak takip edebiliyor. Farklı egzersiz takip modları da bulunan Mi Band 4C, kullanıcılara uygun fiyat karşılığında kapsamlı bir deneyim vadediyor.

Mi Smart Band 4C, ilk olarak Malezya’da piyasaya çıktı. 99 Malezya Ringgiti (159 TL) karşılığında satılan Mi Band 4C, doğrudan Realme Band ile rekabet edecek gibi görünüyor.

Mi Smart Band 4C’nin 1.08 inç büyüklüğündeki TFT ekranı 220 x 128 piksel çözünürlüğe sahip. Bu ekranın maksimum parlaklık seviyesinin 200 nit olduğu belirtildi. Akıllı bilekliğe ihtiyaç duyduğu enerjiyi veren 130 mAh kapasiteli pil ise USB girişi üzerinden yaklaşık 2 saatte doluyor. Xiaomi’den verilen bilgiye göre, bu pil tam şarjla iki haftalık bir kullanım süresi sağlıyor.

Mi Smart Band 4C ile beş farklı sporu takip etmek mümkün oluyor. Açık havada koşu, egzersiz, bisiklet, koşu bandı ve hızlı yürüyüş gibi aktiviteler Mi Smart Band 4C ile izlenebiliyor. Uyku takibi yapabilen ve adım da sayabilen Mi Smart Band 4C, uzun süre hareketsiz kalınması durumunda da kullanıcıları uyarabiliyor.

xiaomi mi smart band 4c

Mi Smart Band 4C ile akıllı telefona gelen bildirimler görüntülenebiliyor, gelen çağrılar yanıtlanabiliyor ve müzik kontrol edilebiliyor.

13 gram altındaki Xiaomi Mi Smart Band 4C, suyun altında 5 ATM basınca kadar çalışabiliyor. Xiaomi’nin akıllı bilekliğinin yakında Malezya dışında da satışa sunulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER