Teknoloji

Xiaomi Mi Note 2 25 Ekimde gözler önüne çıkacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xiaomi mi note 2Akıllı telefon pazarının yükselen değerlerinden biri olan Xiaomi, yeni cihazı Mi Note 2’yi 25 Ekimde tanıtacağını açıkladı. İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanacak etkinlik, Türkiye saatiyle 09:00’da başlayacak. Etkinlik için yapılan duyuru, telefonun çift tarafa kavisli ekrana sahip olduğunu ortaya koyuyor. Bunun tam olarak ne anlama geldiği bilinmese de, kulağa ilgi çekici geldiği söylenebilir.

İnternete sızan ve Xiaomi’nin içinden çıkmışa benzeyen sunum slaytları, Mi Note 2’de bulunan diğer özellikleri gün yüzüne çıkarıyor. Slaytlardan yazanlara göre, Xiaomi Mi Note 2 Qualcomm Snapdragon 821 işlemci barındıracak. Bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Bu bileşenlerle Mi Note 2, yıl içinde piyasaya çıkan diğer amiral gemileriyle yakın bir seviyeye yerleşiyor. Piyasadan çekilen Galaxy Note 7’in dikkat çekici özelliklerinden biri olan iris tarayıcısının da Mi Note 2’nin bileşenleri arasında olduğu söyleniyor.

Xiaomi Mi Note 2 23 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamerayla geliyor

Mi Note 2’de 2K çözünürlüklü 5.7 inç ekranın bulunması bekleniyor. 23 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera, 12 megapiksel ön kamera, 3D Touch benzeri aksiyonlar ve ekrana yerleştirilen ultrasonik parmak izi tarayıcısı, telefonda bulunması muhtemel diğer özellikler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER