Teknoloji

Xiaomi Mi Mix serisi 29 Mart etkinliğinde geri dönecek

katlanabilir xiaomi mi mix

Xiaomi 29 Mart’ta düzenleyeceği etkinlikte Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra modellerini tanıtacak. Ancak Çinli üreticinin etkinlikteki kadrosu sadece bu cihazlarla sınırlı kalmayacak. Xiaomi, resmi Weibo hesabından yaptığı paylaşımla Mi Mix serisinin de geri döneceğini duyurdu.

Xiaomi’nin paylaştığı posterin altında ise şu ifadeler yer alıyor: “‘GERİ DÖNÜYORUM!’ Xiaomi Mix, iki yılın ardından güçlü bir şekilde geri dönecek. Sonsuz teknik gücümüzle milyonların beklentisini karşılayacağız. 29 Mart’ta 19:30’da (yerel saat) Mi Mix hakkında konuşacağız.”

Posterin en alt kısmında ise şu ifadeler göze çarpıyor: “29 Mart. Xiaomi 2021 yeni ürün tanıtımı. Size gösterecek yeni bir şeyimiz var.”

xiaomi mi mix Paylaşılan afişin tasarımı ve “hakkında konuşacağız” ifadesinin kullanılması, Xiaomi’nin 29 Mart etkinlikten Mi Mix’in geri dönüşünden kısa da olsa bahsedeceğini düşündürüyor. Bir süre önce ortaya çıkan bir sızıntıda, Xiaomi’nin katlanabilir telefonunu Mi Mix serisi altında sunabileceği belirtilmişti. Başka bir sızıntıda ise bu telefondan Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max olarak bahsedilmişti. Xiaomi’nin nasıl bir duyuru yapacağını görmek için önümüzdeki pazartesine kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER