Teknoloji

Xiaomi Mi Mix 3 fotoğrafı iki renk seçeneğini gösteriyor

xiaomi mi mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 önümüzdeki hafta gözler önüne çıkacak. Tam ekran görünümünü ilginç bir kızaklı mekanizmayla sağlayacak olan Mi Mix 3 ile ilgili ilk resmi paylaşım ağustos ayının sonunda Xiaomi’den gelmişti. O günün ardından ortaya çıkan sızıntıların da hepsi telefonun önünü göstermişti. Ancak son sızıntıyla birlikte bu durum değişiyor.

SlashLeaks tarafından paylaşılan fotoğrafta iki adet Mi Mix 3 yan yana görülüyor. Fotoğrafta ilk olarak telefonun arka panelinin Mi Mix 2s ile hemen hemen aynı olması göze çarpıyor. Panelin ortasında parmak izi tarayıcısının varlığı da fotoğraf sayesinde anlaşılan unsurlardan biri olurken, arka panelde ana materyal olarak seramikten vazgeçilmediği de görülüyor. Parmak izi tarayıcısının görülmesi, ekrana entegre parmak izi tarayıcısına dair beklentinin düşük olduğu anlamına geliyor.

Mi Mix 2s’in arkasında bulunan “Mi Mix designed by Xiaomi” (Mi Mix. Xiaomi tarafından tasarlandı) yazısının yerini altın renginde harflerle yazılan MIX logosunu aldığı görülüyor. Telefonun alt kenarına eklenen ikinci hoparlör ızgarasının ise kozmetik amaçlarla yerleştirildiği görülüyor. Fotoğrafta telefonun koyu mavi ve siyah renk seçenekleri yan yana duruyor.

Xiaomi Mi Mix 3 25 Ekim’de tanıtılacak

Mi Mix 3‘ün teknik detayları ise kısmen biliniyor. Akıllı telefon için 10 GB RAM seçeneğinin sunulacağı daha önce doğrulanmıştı. 5G desteğinin varlığı da yine şirket tarafından açıklanmıştı. Xiaomi Mi Mix 3 25 Ekim itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak ve telefona dair diğer detaylar da açığa kavuşmuş olacak.

İLGİLİ HABERLER