Teknoloji

Xiaomi Mi Mix 3 5G desteğiyle gelecek

xiaomi mi mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 ile ilgili bazı detaylar şimdiden resmiyet kazanmış durumda. Akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren Xiaomi, resmi duyuru tarihini de açıklamıştı. Çinli üretici, akıllı telefonuyla ilgili dikkat çekici detayları sosyal medya yoluyla paylaşmaya devam ediyor.

Xiaomi’nin İspanya ofisi, Facebook sayfası aracılığıyla Mi Mix 3’ün dünyada 5G şebekesini destekleyen ilk telefonlardan biri olacağını açıkladı. Aslında Mi Mix 3’ün 5G desteğini yerleşik biçimde sunan ilk telefon olacağını belirtmek gerekiyor. Ağustos ayında duyurulan Motorola Moto Z3 teknik açıdan 5G desteğine sahip ilk cihaz gibi görünse de, bu destek ayrıca satılan 5G Moto Mod ile sağlanıyor. Söz konusu aksesuar da 2019’un ilk ayında satışa sunulacak.

Mi Mix 3’e dair bir diğer ilginç detayı da şirketin İngiltere ofisi, yine Facebook üzerinden duyurdu. Sayfada paylaşılan bir görselde Xiaomi Mi Mix 3 için 10 GB RAM seçeneğinin sunulacağı belirtildi. Ancak görseldeki küçük yazıda 10 GB RAM’e sahip versiyonun bulunabilirliğinin bölgeye bağlı olacağı ifade edildi. Kısacası akıllı telefonun 6 ve 8 GB RAM’e sahip versiyonlarıyla karşılaşmak daha muhtemel görünüyor.

Xiaomi Mi Mix 3 25 Ekim’de tanıtılacak

Xiaomi Mi Mix 3 bugünden tam bir hafta sonra, yani 25 Ekim’de Çin’in başkenti Pekin’de tanıtılacak. Akıllı telefonun tanıtımdan hemen sonra Çin’de satışa sunulması, ardından da kasım ayı ortası itibarıyla uluslararası pazara açılması bekleniyor. Xiaomi’nin telefon için siyah, zümrüt yeşili ve safir mavisi renk seçenekleri sunacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER