Teknoloji

Xiaomi Mi Max 3 temmuz ayında tanıtılacak

xiaomi mi max 3
Xiaomi Mi Max 3 ile tanışmak için temmuz ayını beklemek gerekiyor

Xiaomi geçtiğimiz yıl Mi Max 2’yi gözler önüne çıkarmıştı. Ancak akıllı telefonun yeni versiyonu beklenenden daha geç tanıtılacak gibi görünüyor. Xiaomi Mi Max 3 temmuz ayında resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun satışa sunulmasının ise ağustos ayını bulması bekleniyor.

Mi Max 2, geçtiğimiz yıl haziran ayında tanıtılmıştı. Dolayısıyla Mi Max 3’ün de haziranda tanıtılması beklenmişti. Ancak Xiaomi cephesinden gelen son açıklamalar, Mi Max 3’ün çıkışının yazın sonlarına sarkacağını gösteriyor.

Xiaomi CEO’su Lei Jun Mi Max 3’ün henüz hazır olmadığını açıklarken, tabletin tanıtımı için temmuz ayını işaret etti. Son sızıntılara göre, orta segmentte konumlanacak olan telefonda Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti, 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunacak.

Akıllı telefonda bellek kapasitesi konusunda kullanıcılara farklı seçeneklerin sunulması muhtemel görünürken, işlemci olarak Snapdragon 660 seçeneğinin sunulabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Mi Max 3’te 7 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüklü ekranın ve çift lensli bir arka kamera modülünün bulunması bekleniyor.

Lei Jun, Xiaomi Mi Max 3 için sabredemeyecek olanlara Mi Max 2 almalarını tavsiye etti. Ancak bu çağrının yankı bulması pek muhtemel görünmüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER