Teknoloji

Xiaomi Mi Band 5 tanıtım tarihi belli oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi Mi Band 5 akıllı bilekliğin tanıtım tarihi sonunda belli oldu. Xiaomi’den yapılan açıklamada, bilekliğin 11 Haziran’da gözler önüne çıkacağı belirtildi. Mi Band 5’te sunulması muhtemel özelliklere dair dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu.

Mi Band 5 ile birlikte kullanıcıların akıllı telefonlarındaki kameranın deklanşörüne uzaktan basabileceği söyleniyor. Kandaki oksijen doygunluğunun ölçülebilmesi, Alexa desteği ve NFC desteğinin Çin dışında da işlemesi Mi Band 5 ile beklenen yenilikler arasında sayılıyor.

Xiaomi’nin Mi Band 5’te ekran büyüklüğünü 0.95 inçten 1.2 inçe çıkardığı, ancak ekranın etrafındaki çerçeveleri incelttiği söyleniyor. Böylelikle akıllı bilekliğin boyutlarının ekranın büyümesine rağmen aynı kalabilmesi bekleniyor. Mi Band 5 ile birlikte şarj cihazının da değişeceği daha önce ortaya çıkmıştı.

xiaomi mi band 5Xiaomi Mi Band 5 ile kullanıcılara beş yeni egzersiz modunun sunulması bekleniyor. Bunların yoga, eliptik makine, kürek makinesi, kapalı mekanda bisiklet ve ip atlama olacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER