Teknoloji

Xiaomi Mi Band 5’in renk seçenekleri ortaya çıktı

xiaomi mi band 5

Xiaomi Mi Band 5, 11 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. Dedikodulara göre, akıllı bileklikte 1.2 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran bulunacak. Buna ek olarak, bilekliğin Çin dışında satılacak versiyonlarında da mobil ödemeler için NFC desteği sunulacak ve bu da seri için bir ilk olacak. Stres ve nefes takibinde kullanılacak SpO2 sensörü de Mi Band 5’in özellikleri arasında sayılıyor.

Xiaomi’nin Smart Life isimli Weibo profilinde paylaşılan görsel, Mi Band 5’in renk seçeneklerini ortaya koyuyor. Söz konusu görsele göre, Mi Band 5 ilk etapta dört farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacak. Bu renkler sarı, siyah, yeşil ve kırmızı olacak. Görsele bakıldığında Mi Band 5’in tasarım bakımından Mi Band 4’ten fazla uzaklaşmayacağı görülüyor.

Mi Band 5’in bağlandığı telefonun kamerasını kontrol için bir “uzak deklanşör tuşu” olarak kullanılabileceği de iddialar arasında yer alıyor. Akıllı bileklikte beş yeni egzersiz modunun sunulmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Mi Band 5’in uluslararası versiyonlarında dijital asistan olarak Amazon Alexa’ya yer verilmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi Band 5 tanıtım etkinliği 11 Haziran’da Türkiye saatiyle 09:00’da başlayacak.

İLGİLİ HABERLER