Teknoloji

Xiaomi Mi Band 3 31 Mayıs’ta Mi 8 ile birlikte tanıtılacak

xiaomi mi band 3
Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi, 31 Mayıs’ta büyük bir tanıtım etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. Söz konusu etkinliğin yıldızı, hiç kuşkusuz, şirketin en yeni amiral gemisi telefonu Mi 8 olacak. Ancak bu etkinlikte başka duyurular da yapılacak gibi görünüyor. Gelen bilgilere göre, Xiaomi Mi Band 3 bileklik de Mi 8 ile birlikte gün yüzüne çıkacak.

Üçüncü nesil Mi Band ile ilgili bilgiler şu an için oldukça kısıtlı. Yeni bilekliğin fiyat bakımından seleflerinden biraz daha yukarıda durması bekleniyor. Buna rağmen, Mi Band 3’ün de “uygun fiyatlı” cihaz kategorisinde olmayı sürdürmesi öngörülüyor.

Çin’den gelen bilgilere göre, Mi Band 3 169 yuan (120 TL) karşılığında satılacak. Söz konusu rakam, yaklaşık 26 dolara tekabül ediyor. Mi Band 2 hâli hazırda yurt dışında 23 dolar karşılığında satılıyor. Bu da yeni nesil Mi Band ile selefi arasında büyük bir fiyat farkının olmayacağını gösteriyor.

Xiaomi Mi Band 3 ve Mi 8, 31 Mayıs’ta düzenlenecek tanıtım etkinliğinde yalnız olmayacak gibi görünüyor. Şirketin etkinlikte Mi 8 SE adını taşıyan bir telefonu da tanıtması bekleniyor. Mi 8 SE konusunda henüz ortada somut bir detay bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER