Teknoloji

Xiaomi Mi Air 2 Pro kablosuz kulaklık için bir sızıntı daha

xiaomi mi air 2 pro

Xiaomi Mi Air 2 Pro tam kablosuz kulaklık ile ilgili sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Bu sızıntıda kulaklığın resmi tanıtım fotoğraflarının yanı sıra bazı önemli teknik bilgileri de görmek mümkün oluyor.

Mi Air 2 Pro, 12 mm sürücülerle geliyor. aptX Adaptive ve LHDC V3 ses codec’lerini de destekleyen kulaklık, LHDC V3 sayesinde gecikme süresini 100 ms altına indiriyor. aptX Adaptive’in de bir düşük gecikme codec’i olduğunu belirtmekte fayda var.

Mi Air 2 Pro’da aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde 35 dB ses azaltması yapılabiliyor. Bu seviyenin Apple’ın AirPods Pro’da sunduğuyla eş değer olduğunu belirtmekte fayda var. Kulaklıkta aktif gürültü engellemeyi devredışı bırakacak bir şeffaf mod da mevcut olacak.

Kulaklığın 500 mAh kapasiteli şarj kutusu USB-C girişiyle 5W hızında şarj olabilecek. Bu kutu kablosuz şarj desteği de sunacak. Her bir kulaklık topuzunda 55 mAh kapasiteli pil bulunacak. Mi Air 2 Pro ile 7 saat boyunca müzik dinlenebilecek. Aktif gürültü engelleme özelliği çalışırken bu süre 5 saate inecek. Kutu, toplam dinleme süresini 28 saate çıkaracak. Bu süre aktif gürültü engelleme ile 20 saate düşecek.

Xiaomi Mi Air 2 Pro yarın itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Kablosuz kulaklığın Çin’de 600-700 yuan bandı bir meblağ karşılığında satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER