Teknoloji

Sızan Xiaomi Mi Air 2 Pro videosu tasarımı ve teknik özellikleri gösteriyor

xiaomi mi air 2 pro

Xiaomi, Mi Air 2 Pro adını taşıyan yeni amiral gemisi tam kablosuz kulaklığını tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni ve oldukça büyük bir sızıntı, kullanıcıları nelerin beklediği konusunda daha iyi bir fikir edinmeye yardımcı oluyor.

Kulaklık için hazırlanan bir ilk deneyim videosuna detaylı bir özellik listesi de eşlik ediyor. Bu liste, Xiaomi’nin yeni kulaklığının oldukça güçlü bir özellik listesine sahip olduğunu ve kablosuz kulaklık pazarına iddialı bir giriş yapabileceğini gösteriyor.

Videoda Mi Air 2 Pro’da pamuk toplu kulak içi tasarımından vazgeçildiği görülüyor. Kauçuk kulak uçları ve dokunma hassasiyetine sahip dış yüzeyle gelecek olan Mi Air 2 Pro’da kullanıcılar bazı fonksiyonları hareketlerle yerine getirebilecek.

Mi Air 2 Pro’nun şarj kutusunun hem üstü hem de altı düz olacak. Böylelikle kutunun yüzey üzerinde kalması kolaylaşacak. USB-C girişi kutunun kenarında yer alacak. Ancak bu kutunun kablosuz şarj desteğine sahip olacağı da belirtiliyor. Mi Air 2 Pro’yu Xiaomi’nin telefonlarıyla eşleştirmek de hızlı olacak.

Mi Air 2 Pro’nun teknik özelliklerini Apple AirPods Pro’yla karşılaştıran bir tablo da sızanlar arasında yer alıyor. Burada Mi Air 2 Pro’nun AirPods Pro’dan çok az daha ağır olduğu görülüyor. Ancak 0.9 gramlık farkın çok büyük ve hissedilir olmadığını belirtmek gerekiyor. 12 mm sürücü taşıyan Mi Air 2 Pro, aktif gürültü engelleme özelliği çalışırken 20 saatlik bir pil ömrü vadediyor. Bu özellik kapatıldığında ise çalışma süresi 28 saate çıkıyor.

Xiaomi Mi Air 2 Pro hakkındaki en önemli bilinmezin fiyat olduğu söylenebilir. Bunu öğrenmek için de Xiaomi’nin 13 Ekim’deki etkinliğine kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER