Manşetler

Xiaomi Mi 9T Türkiye fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi açıklandı

xiaomi mi 9t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi’nin geçtiğimiz haftalarda tanıttığı iki yeni ürünün Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. Böylelikle fiyatları da belli oldu. Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru tanıtılan Redmi K20, Türkiye’de Xiaomi Mi 9T adıyla satışa sunuluyor. Bunun yanında en son Xiaomi giyilebilir ürünlerinden olan Mi Band 4 de ülkemizde piyasaya çıkıyor.

Mi 9T sahip olduğu özelliklerle orta üst segment Android telefonları arasında yer alıyor. 6.39 inç köşeden köşeye uzunluklu ekran, çentiksiz veya deliksiz görünümüyle kesintisiz bir ekran deneyimi sunuyor. Selfie kamerası cihazın üst kısmında yer alan açılır kapanır mekanizmaya yerleştirilmiş. Burada 20 megapiksel, f/2.2 selfie kamerası yer alıyor. Bu kamera 1080p video kaydı yapabiliyor.

Arka tarafa baktığımızda ise üç adet kamera gördük. Bunların başında 48 megapiksel, f/1.8 ana kamera geliyor. 8 megapiksel, f/2.4 kamera 2 kat optik yakınlaştırma imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra 13 megapiksel, f/2.4 ultra geniş açıklı kamera da mevcut durumda. Arka kamera sistemiyle 4K video kaydı gerçekleştirilebiliyor.

Xiaomi Mi 9T’de Snapdragon 730 işlemci var. 6 GB RAM ve 64 ya da 128 GB dahili hafıza mevcut. microSD kart yuvası ise bulunmuyor. USB-C portu üzerinden şarj oluyor ve 18W hızlı şarj adaptörüyle birlikte geliyor. 4000 mAh ile yüksek bir pil kapasitesinin olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 9T’nin iki farklı konfigürasyonu satılacak. 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı versiyon 3799 TL’lik fiyat etiketine sahip. 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı versiyonun fiyatı da 3999 TL olarak belirlendi. Temmuz ayı başında satışa sunulacak. Mi 9T, Xiaomi’nin kendi mağazalarının yanı sıra Teknosa, Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt gibi zincir mağazalarda satılacak.

İLGİLİ HABERLER