Manşetler

Xiaomi Mi 9’un Türkiye satış fiyatı açıklandı

xiaomi mi 9 turkiye fiyati

Xiaomi Mi 9, şubat ayının sonlarında gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefonun küresel lansmanı da 2019 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2019) kapsamında gerçekleştirilmişti. Çinli üretici, İstanbul’da düzenlediği etkinlikte telefonla ilgili önemli bilgiler verdi. Xiaomi Mi 9 Türkiye fiyatı da bu etkinlikte açıklandı.

Türkiye’deki faaliyetleri konusunda bilgi veren Xiaomi, üçüncü mağazasını İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan Akasya Alışveriş Merkezi’nde açacağını duyurdu.

6.39 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekrana sahip Mi 9’un kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemci bulunuyor. Akıllı telefonun arkasında üç lensli bir kamera modülü bulunuyor. 48 megapiksellik lens ana kamera görevini üstlenirken, 12 megapiksel çözünürlüklü telefoto lens ve 16 megapiksellik geniş açılı lens modülü tamamlıyor. Mi 9’un ekranındaki su damlası şeklindeki çentik ise 20 megapiksel çözünürlüklü kameraya ev sahipliği yapıyor.

Xiaomi Mi 9 Türkiye fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi 9’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3300 mAh kapasiteli pili veriyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde bu pili 60 dakika içinde doldurmak mümkün oluyor. 20W hızlı kablosuz şarj özelliği ise telefonun pilinin 90 dakikada doldurulmasını sağlıyor.

Xiaomi Mi 9’un 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip versiyonu Türkiye’de 4699 TL karşılığında satılacak. 6 GB RAM’in yanında 128 GB depolama alanı isteyenlerin ödemesi gereken rakam ise 4999 TL. Xiaomi Mi 9, nisan ayında Türkiye’de raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER