Teknoloji

Xiaomi Türkiye’den Samsung’a Note 10 üzerinden gönderme

galaxy note 10

Samsung Galaxy Note 10 serisinin iki üyesi çarşamba akşamı düzenlenen bir etkinlikte resmiyet kazandı. Galaxy Note 10, sahip olduğu özelliklerin yanı sıra yüksek Türkiye fiyatları ile de konuşuluyor. Xiaomi Türkiye de, Note 10’a fiyatı üzerinden bir göndermede bulundu.

Xiaomi Türkiye’nin Twitter hesabı üzerinden paylaşılan hesapta, kullanıcıların günümüzde bir ekran kalemine ihtiyaç duyup duymadığı fikrine odaklanılıyor. Bunun için çok daha fazla ödeme yapmanın gerek olup olmadığı soruluyor: “Sadece 6.000 TL fark ödeyerek telefonunuzu kalemle kullanmak ister misiniz?”

Tweette Xiaomi Mi 9 öne çıkarılıyor. Xiaomi’nin şu anda Türkiye’de satılan amiral gemisi telefonu olan bu Android cihazı, 5500 TL civarında bir fiyattan satılıyor. Geçtiğimiz şubat ayında MWC 2019’da duyurusu yapılan cihazda 6.4 inç 1080p ekran, Snapdragon 855 işlemci, 48 megapiksel arka kamera, 8 GB RAM, 3300 mAh kapasiteli pil gibi özellikler bulunuyor. Temelde bu cihaz, amiral gemisi telefon özelliklerini rekabetçi bir fiyattan sunuyor.

Samsung Galaxy Note 10’un başlangıç fiyatı ise 9899 TL. Bu fiyatı veren kullanıcılar 6.3 inç Full HD+ ekran, üç arka kamera ve benzeri özelliklere sahip olan, microSD kart yuvası barındırmayan cihaza sahip oluyor. Galaxy Note 10+ ise, 6.8 inç QuadHD+ ekran, microSD kart yuvası, dört arka kamera, artırılmış gerçeklik odaklı işlevler gibi özelliklerle 11399 TL’lik fiyat etiketiyle satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER