Teknoloji

Xiaomi Mi 11 Ultra için bir onay daha geldi

Xiaomi Mi 11 Ultra, orijinal Mi 11’in tanıtıldığı günden bu yana bekleniyor. Selefi Mi 10 Ultra’nın etkileyici performansını daha yukarıya taşıması öngörülen cihazda gelişmiş bir ekranın ve yeni bir ön kamera sisteminin bulunması bekleniyor. Mi 11 Ultra için resmi bir duyuru gelmese de, telefonun çıkışının yaklaştığını gösteren bir işaret daha görüldü.

Mi 11 Ultra, son olarak Endonezya’dan onay aldı. Akıllı telefonun Endonezya’nın sertifika kurulu tarafından onaylanması, cihazın kısa bir süre içinde bu ülkede piyasaya çıkabileceği anlamına geliyor. Telefonun model numarasının sonunda G harfinin olması, Mi 11 Ultra’nın selefinden farklı olarak küresel bir cihaz olacağını gösteriyor.

Mi 11 Ultra’nın teknik özelliklerinin büyük kısmı daha önceki sızıntılar sayesinde görülmüştü. Akıllı telefonda 6.81 inç WQHD+ çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekranın bulunacağı söyleniyor. IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası, stereo hoparlör, Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, 5000 mAh pil, 67W kablolu ve kablosuz şarj, 10W ters kablosuz şarj telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

xiaomi mi 11 ultraXiaomi Mi 11 Ultra, kamera sistemiyle de dikkat çekecek gibi görünüyor. Burada 50 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 48 megapiksel ultra geniş açılı kameranın ve 48 megapiksel periskop zum kameranın bulunması bekleniyor. Bu periskop kameranın 5x optik ve 120x dijital yakınlaştırma yapacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER