Teknoloji

Xiaomi Mi 11 sızıntıları özellikleri ve tasarımı gösteriyor

xiaomi mi 11

Xiaomi Mi 11 serisi 28 Aralık’ta resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihinin açıklanmasının hemen ardından cihazla ilgili sızıntılara da hemen yenileri eklendi. Bu sızıntılardan birinde Mi 11 Çinli e-ticaret sitesi JD.com üzerinde görülürken, diğerinde telefonun 12 GB RAM taşıyan versiyonunun benchmark testi sonucu yer alıyor.

Geekbench üzerinde gerçekleştirilen benchmark testinin sonucu, Snapdragon 888 işlemcinin performansı konusunda daha somut bir fikir edinme imkanını veriyor. Telefon tek çekirdekte 1135, çok çekirdekte ise 3642 puan alıyor. Bu da, Snapdragon 865 Plus işlemciye kıyasla yüzde 15 ila 20’lik bir performans artışı anlamına geliyor.

Sızan görsellerde Mi 11’de ekranın kenarlara doğru kavis yaptığı ve sol üst köşede de ön kameranın yerleştirildiği bir deliğin olduğu görülüyor. Bu modelin Mi 11 Pro olabileceği ifade ediliyor.

Arka paneli gösteren fotoğrafta ise iki büyük sensör göze çarpıyor. Bu sensörlerin hemen yanında da küçük bir sensör daha bulunuyor. Flaş da bu sensörün altına yerleştirilmiş.

xiaomi mi 11Xiaomi Mi 11 serisiyle ilgili sızıntılar önümüzdeki günlerde biraz daha artacak gibi görünüyor. Tanıtım öncesinde cihazların özelliklerinin büyük ölçüde sızması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER