Teknoloji

Xiaomi Mi 11 Lite, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra için tanıtım tarihi verildi

xiaomi mi 11 lite ultra pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi, 29 Mart tarihinde düzenleyeceği “Mega Launch” etkinliğinin duyurusunu gerçekleştirdi. “Mega lansman” olarak çevirebileceğimiz bu etkinlik tüm büyük sosyal medya platformlarında yayınlanacak. Etkinlik, Türkiye saatiyle 13.30’da başlayacak.

Şirket, hangi telefonların tanıtılacağı hakkında hiçbir şey söylemedi, ancak son dedikodulara ve sızıntılara dayanarak üç telefon görmeyi bekliyoruz: Mi 11 Lite, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra. Üç telefonda son zamanlarda dedikodu değirmeninden sızan haberlerle sayfalarımızda yer almıştı.

Xiaomi Mi 11 Lite’ın Snapdragon 775G yonga setine sahip ilk telefon olarak gelmesi bekleniyor. Sızan fotoğraflarda arkadaki üçlü kamera; 64MP ana, 8MP ultra geniş ve 5MP makro birimleri dikkat çekiyor. Daha sonra Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra ile ilgili bazı ipuçlarına da sahibiz. Beklentiler, her ikisinin de 50MP çözünürlüklü büyük Samsung ISOCELL Bright GN2 sensörüne sahip olması üzerine yoğunlaşıyor.

Ayrıca amiral gemisi telefonda 120 kat hibrit yakınlaştırmalı bir periskop kameraya ve daha iyi özçekimler için arkada küçük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Pro ve Ultra arasındaki temel fark, muhtemelen yalnızca şarj etme yetenekleri olacak. Biri 66W, diğeri de 120W hızlı şarj desteğini barındıracak. Ne var ki, bu beklenen üç Android telefon ile ilgili tüm ayrıntıları bilmek için bir hafta kadar daha beklememiz gerekiyor. Detaylar her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER