Teknoloji

Xiaomi Mi 11 için oklar ocak ayını işaret ediyor

xiaomi 5g mi 11

Pek çok üretici 2021 model amiral gemisi telefonlarını beklenenden daha erken çıkaracak gibi görünüyor. Samsung’un Galaxy S21 serisini ocak ayında tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. OnePlus’ın da OnePlus 9 serisini nisan yerine mart ayında tanıtması bekleniyor. Xiaomi Mi 11 için de benzer bir durumun söz konusu olduğu söyleniyor.

Ünlü Çinli duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Mi 11 serisi de “gelecek ay” tanıtılacak. Kasım ayının artık son gününde olduğumuzu düşününce “gelecek ay” ifadesiyle aralık ayının değil de ocak ayının kastedilmiş olma ihtimali daha yüksek görünüyor.

Buna ek olarak, Mi 11 serisinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 875’in bulunmasına da kesin gözüyle bakılıyor. 1 Aralık’ta resmi duyurusu yapılacak olan Snapdragon 875’i taşıyan ilk telefonların çıkışı için de önümüzdeki ocak ayı işaret ediliyor.

Xiaomi Mi 11 Pro hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Akıllı telefonda 120Hz QHD+ ekranın yer aldığı belirtiliyor. 50 megapiksel ana kamera ve 12 megapiksel telefoto kamera da Mi 11 Pro’da bulunması beklenen bileşenler arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER