Teknoloji

Xiaomi Mi 10’dan yeni detaylar gelmeye devam ediyor

xiaomi mi 10

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro, yarın Çin’de resmen gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefonlara dair pek çok detay, resmi kanallardan ve şirket yöneticileri tarafından sosyal medyada paylaşılmış durumda. Bu da Xiaomi’nin etkinlikte yeni bilgi olarak neyi açıklayacağını biraz daha merak ettiriyor.

Mi 10’a dair en son paylaşımlar Xiaomi’nin ve şirketin CEO’su Lei Jun’un resmi Weibo hesapları üzerinden geldi. Bu paylaşımlara göre, Mi 10’da 90Hz yenileme oranına sahip bir ekran bulunacak. 50W şarj hızı da Xiaomi Mi 10’un doğrulanan özellikleri arasına katıldı.

Hem Mi 10’da hem de Mi 10 Pro’da AMOLED bir panel tercih edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu panelin maksimum parlaklık seviyesinin 1120 nit olduğu söyleniyor. Panelin 120Hz dokunma örnekleme oranıyla giriş gecikme süresini minimuma indireceği, HDR10+ desteği sunacağı ve DCI-P3 renk alanını kaplayacağı da iddialar arasında yer alıyor.

İnternete sızan bir fotoğraf ise Mi 10’un 4400 mAh kapasiteli bir pil taşıyacağını gösteriyor. Bu pilin 30W kablosuz ve 10W ters kablosuz şarj desteğine sahip olacağı ise resmi olarak biliniyor

xiaomi mi 10Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro hakkındaki tüm detayları duymak için bir gün daha sabretmek gerekiyor. Akıllı telefonların küresel lansmanı ise 23 Şubat’ta Barselona’da gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER