Teknoloji

Xiaomi CES 2017’de küresel bir ürünün duyurusunu gerçekleştirecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xiaomi ces 2017Akıllı telefon pazarının en ilgi çekici oyuncularından biri olan Xiaomi’nin küresel sahnedeki varlığını genişletmesi uzun süredir bekliyor. Önümüzdeki yılın ilk günlerinde ABD’nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilecek CES 2017’nin bu açılımın duyurulacağı platform olması muhtemel görünüyor.

Xiaomi CES 2017 ile ilk defa Las Vegas’ta boy göstermiş olacak. Şirketten yapılan açıklamada, CES 2017 kapsamında küresel bir ürünün tanıtımının gerçekleştirileceği belirtildi. Bu da Çinli üreticinin CES sahnesine çıkışının biraz daha fazla merakla beklenmesini sağlıyor. Xiaomi’nin akıllı telefonlardan pilav pişiricisine kadar uzanan geniş ürün yelpazesi, tanıtılacak ürün konusunda kuvvetli bir tahminde bulunmayı zorlaştırıyor.

Xiaomi CES 2017 ile “koşu”ya başlayabilir

Yine de, “küresel ürün” konusunda hakim beklenti, Xiaomi’nin yeni bir akıllı telefonu görücüye çıkarması yönünde. Şirketin Çin pazarındaki önemli rakipleri Huawei, ZTE ve Lenovo gibi üreticiler, küresel akıllı telefon pazarında da çok sayıda ürünle boy gösteriyor. İlgi çekici ürünlere imza atan Xiaomi’nin de artık adımlarını daha hızlı atması bekleniyor. CES 2017, koşuya başlamak için oldukça uygun bir pist gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER