Teknoloji

Xiaomi Black Shark Avrupa’ya geliyor

xiaomi black shark

Xiaomi’nin oyun telefonu Black Shark bu yılın ilk zamanlarında Çin’de satışa sunulmuştu. Bu telefon 16 Kasım’dan itibaren Avrupa’ya geliyor.

Telefon çıkarılabilir oyun kumandası ve sekiz derecelik sıcaklık düşüşü sağlayan likit soğutma sistemiyle geliyor. Xiaomi Black Shark’ta Snapdragon 845 işlemci, Adreno 630 GPU, 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza bulunuyor. 21:9 görüntü oranlı 1080p ekran barındıran telefonun pil kapasitesi ise 4000 mAh.

Telefonda saf Android arayüzü gelirken, cihazın “Shark Space” adını taşıyan oyun merkezine de hızlı şekilde girip çıkmak mümkün oluyor. Shark Space modu da belleği boşaltıp daha iyi performans sağlarken, aynı zamanda bildirimleri devre dışı bırakarak oyuna odaklanmanızı mümkün kılıyor.

Xiaomi Black Shark’ın dünya çapındaki fiyat bilgisi açıklanmadı. Ancak Black Shark’ın 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı versiyonu Çin’de yaklaşık 2620 TL’ye denk gelen bir fiyattan satılıyor. Bununla hemen hemen aynı seviyede bir fiyattan tüketicilerle buluşması beklenebilir.

Black Shark, global.blackshark.com adresi üzerinden Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İspanya, İsveç ve İngiltere, İrlanda, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu 28 Avrupa ülkesinde satılacak.

Türkiye’de Xiaomi markalı telefonun satışları yetkili distribütör üzerinden gerçekleştiriliyor. Çinli şirketin resmi küresel kanalından olmasa da, yakın zamanda distribütör üzerinden Black Shark’ın Türkiye’ye gelmesini bekleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER