Fırsatlar

Xiaomi 13T’yi sepet indirimiyle daha uyguna alabilirsiniz

xiaomi 13t xiaomi 14t

Xiaomi’nin yakın zamanda satışa sunduğu en son amiral gemisi telefonlardan Xiaomi 13T, N11’de dikkate değer bir indirim fırsatıyla satılıyor. Xiaomi’nin resmi satış mağazasında, 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafızalı model 25.999 TL’ye satılırken, N11’de sepet indirimiyle birlikte bu telefonu 23.999 TL’ye satın alma imkanınız var.

Xiaomi 13T özellikleri

Xiaomi’nin son harikası 13T, performans ve tasarımın mükemmel birlikteliğiyle teknoloji tutkunlarının dikkatini çekiyor. 6.67 inçlik AMOLED ekranı, 1220 x 2712 piksel çözünürlüğü ve %87.25 ekran/gövde oranı ile canlı ve keskin görüntüler sunuyor. Yüksek frekanslı karartma özelliği sayesinde, gece telefon kullanırken göz yorgunluğunu önemli ölçüde azaltıyor. Maksimum 2880 Hz PWM karartma kapasitesi ile sektördeki en iyiler arasında yer alıyor ve otomatik parlaklık ayarlama özelliği ile her ortama adapte olabiliyor. Ekran, 144 Hz AdaptiveSync özelliği ile de dikkat çekiyor. CrystalRes teknolojisi, 446 ppi ile keskin ve net görüntüler sunarken, 2600 nit’lik tepe parlaklık değeri ile güneş ışığında bile rahatça kullanım imkanı tanıyor. Profesyonel HDR ekranı ve Dolby Vision desteği ile kullanıcılara sinema kalitesinde bir görsel deneyim sunuyor.

Performans açısından bakıldığında ise MediaTek Dimensity 8200-Ultra işlemcisiyle donatılan Xiaomi 13T, 4nm üretim teknolojisi sayesinde enerji verimliliğinde ve işlem gücünde yeni bir standart belirliyor. LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 ROM kombinasyonu, uygulamalar arasında hızlı geçişler ve yüksek hızda veri transferi vaat ediyor. Bunun yanı sıra, dengeli ısı dağılımını sağlayan ve soğuk tepkisini artıran ekstra büyük paslanmaz çelik buhar odası ile cihazın uzun süreli kullanımda bile serin kalmasını sağlıyor. 12 GB bellek kapasitesi ile her türlü uygulama ve oyunu rahatlıkla çalıştırır.

Kamera özelliklerine gelince, Xiaomi 13T, Leica ile ortak geliştirilen profesyonel kamera sistemi ile fotoğrafçılıkta yeni bir çığır açıyor. Yeni Leica filtreleri ve Xiaomi Imaging Engine ile daha canlı ve gerçekçi renkler elde edebilirsiniz. Xiaomi ProFocus özelliği sayesinde anlık hareketleri bile keskin bir şekilde yakalayabiliyor ve her anı ölümsüzleştirebiliyorsunuz. Xiaomi 13T, 50 MP ana, 12 MP ikinci ve yine 50 MP üçüncü arka kamera çözünürlükleriyle, 2160p 4K video kaydı ve optik görüntü sabitleyici özellikleriyle dikkat çekiyor. Ön kamera 20 MP çözünürlüğünde selfie ve video görüşmeleri için idealdir. Parmak izi okuyucu ve yüz tanıma özelliği de cihazın güvenlik özelliklerini artırıyor.

Son olarak, estetik tasarımı ve canlı renk seçenekleri ile Xiaomi 13T, göz alıcı bir görünüme sahip. IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olan bu telefon, aynı zamanda hızlı şarj desteği ile gün boyu yanınızda olmaya hazır. Xiaomi 13T, her anlamda kullanıcıların beklentilerini karşılayacak bir teknoloji harikası olarak karşımıza çıkıyor.

Distribütör garantili olarak sunulan bu model, Android işletim sistemi ile çalışır ve 4.5G ile 5G desteği sayesinde hızlı internet bağlantısını kullanıcılara sunar. Xiaomi markasının bu modeli, modern özellikleri ve güçlü donanımı ile kullanıcılarına yüksek performans vaat eder.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER